dissabte, 24 de gener del 2009

DINAR D'EMPRESA

De: Pepita López, Recursos Humans
A: Tots els empleats
Objecte: Festa de Nadal
Data: 1 de desembre

Us comunico amb molt de gust que la festa de Nadal de l'empresa tindrà lloc el 23 de desembre i començarà al migdia a la sala de banquets de la Rostisseria de'n Pere. El vi el posa la casa! Tindrem una petita banda que ens tocarà cançons nadalenques tradicionals (qui es vulgui apuntar a cantar serà benvingut) I no us sorpreneu si el gran cap apareix vestit de Santa Claus! El nostre cap aprofitarà l'ocasió per comunicar-nos una notícia important. L'arbre de Nadal l'encendrem a les 13:oo. L'intercanvi de regals entre els empleats es podrà fer a qualsevol hora; de totes maneres, els regals no haurien de costar més de 10€ perque això no es noti en la butxaca de ningú. La festa és solament pels empleats.
Feliç Nadal a tots i a les vostres famílies.
Pepita.

*************************

De: Pepita López, Recursos Humans
A: Tots els empleats
Objecte: Festa de Nadal (2)
Data: 2 de desembre

De cap manera el meu correu d'ahir volia excloure als nostres empleats jueus (sabem que ells no celebren el Nadal cristià). És més, reconeixem la importància del Hanukah que acostuma a coincidir normalment amb Nadal, encara que aquest any no. El millor serà que a partir d'ara parlem de la "festa de les vacances de Desembre". No hi haurà arbre de Nadal. No es cantaran cançons tradicionals nadalenques. Tindrem un altre tipus de música per amenitzar la vetllada.
Feliç Nadal a tots i a les vostres famílies.
Pepita.

*************************

De: Pepita López, Recursos Humans
A: Tots els empleats
Objecte: Festa de vacances de desembre (3)
Data: 3 de desembre

En referència a la nota que he rebut del membre d'Alcohòlics Anònims demanant taula on no es begui... s'ha oblidat de signar-la. Estaré encantada de poder satisfer aquesta petició, però si poso una nota a la taula que posi "només AAAA", ja no serà anònim... Com resoldre això? Algú em pot ajudar? Oblideu-vos de l'intercanvi de regals; no es permetrà cap intercanvi de regals perquè els membres del sindicat creuen que 10€ és massa diners i als executius els sembla una merda per a fer un regal en condicions.
NO ES PERMETRÀ INTERCANVI DE REGALS.
Pepita.

*************************

De: Pepita López, Recursos Humans
A: Tots els empleats
Objecte: Festa de vacances de desembre (4)
Dta: 7 de desembre

Quin grup tan variat que sóm! No tenia ni idea que el 20 de desmbre comença el mes musulmà del Ramadà que prohibeix menjar o beure mentre hi hagi llum de dia. Això complica molt la festa. Sóm conscients de com un menjar d'empresa en aquesta època de l'any pot ferir la sensibilitat dels nostres empleats musulmans. Potser la Rostisseria de'n Pere podrà esperar a servir els plats al final de la festa -els dies són tan curts en aquest època de l'any!- o també podriem fer paquetets de menjar per endur amb forma de cignes de paper de plata, creieu que funcionaria? Mentrestant us informo que ja he arreglat les coses perquè els membres de Grassos Anònims s'asseguin el més lluny possible del carretó de postres, i les dones embarassades prop dels lavabos. Els gais poden asseure's junts. Les lesbianes no han d'asseure's amb els gais, tindràn una taula per elles soles. També hi haurà centres de flors en la taula dels gais. Per a la persona que ha demanat venir transvestida, ho sentim però això no ha estat previst. Tindrem cadires amb coixins pels baixets. Es servirà menjar baix en calories per a aquelles persones que estàn a dieta. Lamentablement no podem controlar la quantitat de sal que s'utilitzarà per a cuinar, així que suggerim a les persones amb problemes d'hipertensió que els provin abans de mejar-se'ls. Hi haurà fruita fresca per als diabètics, el restaurant no pot oferir postres sense sucre. Ho sento! Se m'oblida alguna cosa?
Pepita.

*************************

De: Pepita López, Recursos Humans
A: Tots els empleats
Objecte: Festa de vacances de desembre (5)
Data: 8 de desembre

Bé, així que el 22 de desembre és el solstici d'hivern. I què espereu que faci? Les mesures antiincendi de la Rostisseria de'n Pere prohibeixen el ritu de la crema d'herbes aromàtiques per part dels nostres empleats adeptes al culte de la Mare Naturalesa, però intentarem donar-los una sorpresa llogant un xamàn que toqui el tambor ballant en cercles mentre la banda descansa. D'acord?
Pepita.

*************************

De: Pepita López, Recursos Humans
A: Tots els empleats
Objecte: Festa de vacances de desembre (6)
Data: 9 de desembre

Mireu, us juro que no feia referència a res sinistre quan vaig dir que el gran cap podria "aparèixer vestit de Santa Claus". Fins i tot, encara que l'anagrama de "Santa" doni la casualitat que sigui "Satàn", no hi ha cap tipus de referència oculta al maligne en el nostre "vell homenet vestit de vermell", és la tradició! com les falles a València, o les disputes sobre qui menja on el dia de Nadal, o la rosa i el llibre de Sant Jordi. No podríem tenir una mica més d'esperit festiu? Eh? Per favor! Aprofito aquesta oportunitat per a comunicar-vos que l'empresa ha canviat d'idea i ja no farà cap comunicació important durant la festa, ens ho notificaràn per correu a casa.
Pepita.

*************************

De: Pepita López, Recursos Humans
A: Tots els empleats
Objecte: La puta Festa de vacances de desembre (7)
Data: 10 de desembre

No tinc ni punyetera idea de què es tractava la comunicació important. Què cony m'importa! JA US AVISARÀN PER CARTA! Si se us ocorre canviar d'adreça ara, sou homes morts! No es permetrà cap altre canvi d'adreça en aquesta oficina! Referent als vegetarians: ja n'hi ha prou!! La festa es farà a la Rostisseria de'n Pere tant si us agrada com si no, així que ja podeu quedar-vos calladets i ben assegudets a la taula més allunyada de la "graella de la mort", com l'anomeneu vosaltres, perquè no penso, ni remotament, muntar una merda de bufet d'amanides, incloent tomàquets deshidratats. És que no sabeu que ells també tenen la seva sensibilitat? Els pobres tomaquets també xisclen quan els deshidraten, jo els he escoltat, i vosaltres us els mengeu, sí que és veritat que els he escoltat. Espero que tingueu unes desagradables festes. Si beveu, conduïu i a veure si així us mateu tots, fills de puta.
Pepita.

*************************

De: Joan Garcia, Director de Recursos Humans
A: Tots els empleats
Objecte: Pepita López i la Festa de Nadal
Data: 14 de desembre

Crec parlar en nom de tots quan desitjo de tot cor a la Pepita una ràpida millora de la seva malaltia deguda a l'estrés. Seguiu enviant les vostres postals al sanatori mental, ja que quan les hi llegeixen sembla que reacciona una mica. Referent a l'àpat de Nadal, Direcció general ha decidit cancel·lar la festa i donar-vos a tots la tarda del 23 lliure.
Bones festes!
Joan


2 comentaris:

Modgi ha dit...

Em trec el barret. Això és boníssim! Jo l'hagués fet una mica més curt, però és que jo ja sóc així: més curt.

Salutamentas.

captaire ha dit...

Bé, jo no sé com l'hauria fet. No és obra meva, igual que tot el què hi ha al blog. Però no sé qui n'és l'autor. És una d'aquelles típiques parides que t'arriben al correu (ja fa uns quants anys d'aquesta) i em va semblar genial.

Salut!